KUBOTA

Овластени дистрибутери за јапонскиот бренд Kubota.
Еуро 5 мотори, две години гаранција, достапност налагер.

Кубота M5 001

Достапност: 95кс, 112кс, 114кс

Кубота M6

Достапност: 104кс, 1223кс, 133кс и 143кс.

Кубота M7

Достапност: 130кс, 150кс, 175кс

Кубота M5 001N

Достапност: 73кс, 93кс, 103кс