MASCAR

Официјален дистрибутер за италијанскиот бренд Mascar.
Излистаните машини се достапни за нарачка.

Corsa 420

Фиксна коморна тркалезна балира со шипки

Arizona

Механичка дупчалка за семиња за житарки и ситни семиња.
Достапни модели: Аризона 300 (3m) Аризона 400 (4m)

New Multiwraper 130

Лесна работа