Единствени производи и услуги со добра вредност - АнгелаАлфа

Единствени производи и услуги со добра вредност

Ние со гордост носиме уникатна мешавина на големите брендови, производи со приватна етикета и предмети од специјализирани продавачи. Ако ви треба нешто за вашата фарма, ние го имаме. Ние, исто така, соработуваме со екслузивни компании за да обезбедиме деловни решенија кои нè прават уште посилни.

Сточарство - АнгелаАлфа

Сточарство

Со седиште во Верден и регионалните центри во Мејсен и Бад Цвишехен, MASTERRIND им помага на повеќе од 8.500 земјоделци со приближно 619.700 стада крави од холштајнската раса и скоро 11.000 стада со различни видови на говеда

Решение за исхрана - АнгелаАлфа Nuscience

Решение за исхрана

 Активни сме во повеќе од 80 земји во светот, произведуваме премикси, концентрати, концепти за исхрана и функционални состојки за хранење за индустријата за добиточна храна.

Системи за молзење - MilikLine - АнгелаАлфа

Системи за молзење – Milkline

Системите за миење на Milkline се интегрирани решенија дизајнирани да ги задоволат вашите потреби кога станува збор за квалитет, удобност и профитабилност.

Четки - Agricow - АнгелаАлфа

Аgricow – четки

Ефективни решенија за вашата штала, подобро здравје на вашето стадо, најдобар квалитет на вашата работа и производи за највисока добивка.

Вистински производ за Вас - Izelmak - АнгелаАлфа

Izelmak

Со најновите технолошки машини, ние произведуваме вистински производ за вас, нашите вредни клиенти по прифатлива цена.

Решенија за наводнување - Irrimec - АнгелаАлфа

Решенија за наводнување

Веќе специјализиран производител на цревни наводнувачи и единици за пумпа, IRRIMEC може да ги задоволи и да ги снабди своите клиенти со поширок спектар на барања.

Chees Brownies - Курт - АнгелаАлфа

CHESS BROWNIES

Курт произведува и продава висококвалитетни земјоделски машини и опрема во 21 земја и нудиме висококвалитетни услуги за турските и светските земјоделци со нашите дилери и сервиси.

Agritech - АнгелаАлфа

Agritech

Agritech е италијанска компанија која се наоѓа во областа на Бреша, специјализирана за преработка на фиберглас и продажба на своите производи во повеќе од 50 земји низ целиот свет.

Keyan Ertugul - најсовремени CNC стругови со CAD / CAM - АнгелаАлфа

Kayhan Ertugrul

Покрај одличниот успех на нашите искусни инженери и квалификуван персонал, ги произведуваме најсовремените CNC стругови со CAD / CAM поддршка, централни разбои за обработка, модерна фабрика за боење, секција за роботско заварување и машини за ласерско сечење. Земјоделските машини што ги произведуваме главно се користат за берба.