Контакт

Ве молиме пополнете ја контакт формата за да контактирате со нас. Во најбрз можен рок ќе ви одговориме на сите ваши барања.

Ангела Алфа

place с. Логоварди, Битола

phone +389 75 237 142

email angelaalfabt@gmail.com

access_time Понеделник 07:00 – 15:00