ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

ЕДИНСТВЕНИ ПРОИЗВОДИ И УСЛУГИ

СО НАЈДОБРА ВРЕДНОСТ

Ние со гордост носиме уникатна мешавина на големите брендови, производи со приватна етикета и предмети од специјализирани продавачи. Ако ви треба нешто за вашата фарма, ние го имаме. Ние, исто така, соработуваме со екслузивни компании за да обезбедиме деловни решенија кои нè прават уште посилни.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа
Сточарство Производи и Услуги на Ангела Алфа

AGROTA

Со седиште во Верден и регионалните центри во Мејсен и Бад Цвишехен, AGROTA им помага на повеќе од 8.500 земјоделци со приближно 619.700 стада крави од холштајнската раса и скоро 11.000 стада со различни видови на говеда.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - сточарство

JOOSTEN

Активни сме во повеќе од 80 земји во светот, произведуваме премикси, концентрати, концепти за исхрана и функционални состојки за хранење за индустријата за добиточна храна.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - решение за исхрана
Joosten млеко | Angela Alfa
Системи за Молзење Производи и Услуги на Ангела Алфа

MILKLINE

Системите за молзење на MILKLINE се интегрирани решенија дизајнирани да ги задоволат вашите потреби кога станува збор за квалитет, удобност и профитабилност.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - системи за молзење MILKLINE

АGRICOW

Ефективни решенија за вашата штала, подобро здравје на вашето стадо, најдобар квалитет на вашата работа и производи за највисока добивка.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - AGRICOW четки
Agricow Четки Производи и Услуги на Ангела Алфа
Izelmak Производи и Услуги на Ангела Алфа

IZELMAK

Со најновите технолошки машини, ние произведуваме вистински производ за вас, нашите вредни клиенти по прифатлива цена.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - IZELMAK

IRRIMEC

Веќе специјализиран производител на цревни наводнувачи и единици за пумпа, IRRIMEC може да ги задоволи и да ги снабди своите клиенти со поширок спектар на барања.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - решенија за наводнување
Irrimec Производи и Услуги на Ангела Алфа
Chess Brownies Kurt | Ангела Алфа

CHESS BROWNIES

KURT произведува и продава висококвалитетни земјоделски машини и опрема во 21 земја и нудиме висококвалитетни услуги за турските и светските земјоделци со нашите дилери и сервиси.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - CHESS BROWNIES

AGRITECH

AGRITECH е италијанска компанија која се наоѓа во областа на Бреша, специјализирана за преработка на фиберглас и продажба на своите производи во повеќе од 50 земји низ целиот свет.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - AGRITECH
Agritech Производи и Услуги на Ангела Алфа
Keyhan Ertugrul Производи и Услуги на Ангела Алфа

KAYHAN ERTUGRUL

Покрај одличниот успех на нашите искусни инженери и квалификуван персонал, ги произведуваме најсовремените CNC стругови со CAD / CAM поддршка, централни разбои за обработка, модерна фабрика за боење, секција за роботско заварување и машини за ласерско сечење. Земјоделските машини што ги произведуваме главно се користат за берба.

Единствени Производи и Услуги на Ангела Алфа - KAYHAN ERTUGRUL