Повеќе содржини подолу
 
 
 

За Нас

 
Ангела Алфа е основана како мала компанија уште во 1990 година во срцето на Пелагонија. Од овие скромни почетоци го проширивме бизнисот за да го вклучиме увозот на високо квалитетни педигрирани јуници (крави), професионална конструкција или опремување на објекти со молзни крави и товни јунци, ѓубрива, професионално молзење, места за молзење и РТС системи, системи за наводнување - тифони и агрегати , механизација во областа на говедарството-миксер приколици, премикси и витамини во областа на свињарство, говедарство и сточарство, дезинфекција за молзење и хемиски детергенти за миење на системите за молзење.

Служиме регион со два милиони луѓе кои вклучува сè, од неинкорпорирани населби до поголеми региони. Нашата компанија беше - и сеуште е - сопственост на локално семејство, фокусирана на обезбедување на знајни, куртоазни услуги и производи што ви се потребни за да живеете одлично овде во Македонија.

 
 

Единствени производи и услуги со добра вредност

 
Ние со гордост носиме уникатна мешавина на големите брендови, производи со приватна етикета и предмети од специјализирани продавачи. Ако ви треба нешто за вашата фарма, ние го имаме. Ние, исто така, соработуваме со екслузивни компании за да обезбедиме деловни решенија кои нè прават уште посилни.


 
 
 
 
 
 
 
Со седиште во Верден и регионалните центри во Мејсен и Бад Цвишехен, MASTERRIND им помага на повеќе од 8.500 земјоделци со приближно 619.700 стада крави од холштајнската раса и скоро 11.000 стада со различни видови на говеда.
 
 
 
Сточарство
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Активни сме во повеќе од 80 земји во светот, произведуваме премикси, концентрати, концепти за исхрана и функционални состојки за хранење за индустријата за добиточна храна.
 
 
 
Решенија за исхрана
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Системи за молзење - Milkline
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ефективни решенија за вашата штала, подобро здравје на вашето стадо, најдобар квалитет на вашата работа и производи за највисока добивка.
 
 
 
Agricow - четки
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Со најновите технолошки машини, ние произведуваме вистински производ за вас, нашите вредни клиенти по прифатлива цена.
 
 
 
Izelmak
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Веќе специјализиран производител на цревни наводнувачи и единици за пумпа, IRRIMEC може да ги задоволи и да ги снабди своите клиенти со поширок спектар на барања.
 
 
 
Решенија за наводнување
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Курт произведува и продава висококвалитетни земјоделски машини и опрема во 21 земја и нудиме висококвалитетни услуги за турските и светските земјоделци со нашите дилери и сервиси.
 
 
 
Chess Brownies
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Agritech е италијанска компанија која се наоѓа во областа на Бреша, специјализирана за преработка на фиберглас и продажба на своите производи во повеќе од 50 земји низ целиот свет.
 
 
 
Agritech
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Покрај одличниот успех на нашите искусни инженери и квалификуван персонал, ги произведуваме најсовремените CNC стругови со CAD / CAM поддршка, централни разбои за обработка, модерна фабрика за боење, секција за роботско заварување и машини за ласерско сечење. Земјоделските машини што ги произведуваме главно се користат за берба.
 
 
 
Kayhan Ertugrul
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jump to top
 
 

Ориентирани кон заедницата

 
Ангела Алфа е просперитетен локален бизнис кој редовно и возвраќа на заедницата на различни начини. Се трудиме да бидеме добри управувачи на заедниците каде што работиме, бидејќи живееме овде, ги создаваме нашите семејства овде, и се потпираме на лојалноста на клиентите за да и понатаму бидеме успешни. Ние нудиме одлично искуство, бидејќи ние навистина се грижиме за нашите клиенти и се фокусираме на производите и услугите што ви се потребни и ги сакате.
 
 

Контактирајте не